Válás román módra

Nos, hátha a két kombinátor a kivénhedt, de még veszélyes Nagy Zsarolóval úgy szúr ki, hogy torzsalkodást mímel, és tehát ez az egész cirkusz nem egyéb, mint egy nagy szemfényvesztés?
Hirdetés

„Nos, hátha a két kombinátor a kivénhedt, de még veszélyes Nagy Zsarolóval úgy szúr ki, hogy torzsalkodást mímel, és tehát ez az egész cirkusz nem egyéb, mint egy nagy szemfényvesztés?

Minthogy doktrináris okokból tényleg nem indulhatunk együtt az EP-választásokon, mivel a kormányban funkciót vállalni már-már olyan kockázatos, mint bankrablásba fogni, mivel egy kis töröboj, bulvárkavar felfokozza az érdeklődést és a választási kedvet – mi lenne, ha felépítenénk egy takaros politikai dramolettet?

Ez aztán a válás román módra! Érdekválás! Píár szempontból kiváló, mindenki rólunk beszél (a többiekről nem, ők már annyira sem érdekesek, mint eddig), meg lehet zenésíteni, felléphetnek tehetséges epizódszereplők stb. Politikai szempontból: amit a PNL veszít a réven (kiesik a kormányból), megnyeri a vámon (másodhegedűs volt a kormányban, a jobboldal legnagyobb pártjaként aktiválhat). Nem lenne igazán román módra egy ilyen válás?

S nem nevezhetnénk akár politikai konstrukciónak? Az USD-ről – ami más, mint a dollár – nem is kell beszélni.”

Hirdetés