Dübörgő kampány Budapesten

Az ügyet nem csitíthatja, hogy Simon Gábor minden tisztségéről, párttagságáról, parlamenti mandátumáról is lemondott, de – úgy tűnik – látványos visszavonulásával a csomagjában magával viszi Mesterházy Attila miniszterelnöki álmait is.
Hirdetés

„Simon Gábor MSZP-alelnök külföldi bankba elhelyezett, majd teljesen elfelejtett százmilliói elég nagy port kavartak a magyarországi választási kampány nyitányakor. Mesterházy és az MSZP most semmit nem akar tudni Simon „üzleteiről”, tagadják, hogy a pénzek eredete a párthoz lenne köthető, s nagy buzgalmukban még a lélekvándorlás új elméletét is fölállították, miszerint: „a pénzek még Simon Gábor előző életéből származhatnak.” Tehát az MSZP-s mivoltát megelőző életéből.

Akármit is füllentgetnek, Simon alaposan beleköpött az MSZP kampánylevesébe, s a fő hangadók, az „atomszakértő” Józsa István, a Mefisztós svádájú és karakterű Gúr Nándor, az aszfaltbetyárnak sokkal alkalmasabb Harangozó testvérek, sőt a „nagy megmondó” Szanyi Tibor is jobbára hallgat, legfennebb hápog a saját csapattársuktól kapott mélyütés nyomán. Mesterházy Attila még csak nem is hápog, hanem menekül a nyilvánosság elől.

Az ügyet nem csitíthatja, hogy Simon Gábor minden tisztségéről, párttagságáról, parlamenti mandátumáról is lemondott, de – úgy tűnik – látványos visszavonulásával a csomagjában magával viszi Mesterházy Attila miniszterelnöki álmait is. Amiért egyáltalán nem lenne kár, csupán annyi a baj, hogy így Bajnai Gordon vagy Gyurcsány Ferenc hasonló álmai kapnak életmagra.”

Hirdetés