Végre bíróság elé állhat a caracali rém, aki még mindig hintáztatja az ügyészeket

Újabban tagadja az egyik lány meggyilkolását.

Hirdetés

Lezárta végre a caracali gyilkosság vádiratát a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT), de minden jel arra utal, hogy még mindig távol állunk attól, hogy az ügy minden részletére fény derüljön.

Annyi biztos, hogy a tárgyalásra az Olt megyei törvényszéken kerül sor, a pontos dátumot még nem tűzték ki.

A két fiatal lány meggyilkolásával vádolt Gheorghe Dincát csütörtökön ismét kihallgatták az ügyészek, s mint kiderült, a caracali rémként elhíresült autóbádogos most azt állítja, nem ölte meg a 2019 áprilisában eltűnt Luiza Melencut, a legújabb vallomása szerint a 18 éves lányt elvitték a házából.

A nyomozás elején Dincă bevallotta, hogy július 25-én megölte a 15 éves Alexandra Măceşanut, amikor rajtakapta, hogy telefonál, ezt követően egy hordóban elégette a lány testét.

Hirdetés

Később azt állította, hogy Luizát is meggyilkolta, és a testének a maradványait szétszórta a város melletti erdőben. Ezt a hatóságok nem tudták rábizonyítani, Alexandra esetében viszont a laboratóriumi eredmények eléggé egyértelműek.

Csütörtökön egyébként Luiza Melencu nagyapja azzal állt elő, hogy egy 12 és egy 17 éves lány is írt neki, hogy őket is elrabolta a caracali rém, de sikerült kiszabadulniuk Dincă házából.

Hirdetés