Újabb csontok és fogak kerültek elő Caracal mellől

Még mindig nincs vége a horrornak.
Hirdetés

Folytatódik a nyomozás a caracali sorozatgyilkos, Gheorghe Dincă rémtetteinek felderítésére és az áldozatok maradványainak felkutatására. Tizenhárom nap telt el a 15 éves Alexandra Măceşanu segélyhívásai óta, de az azóta tartó rémálomnak még mindig nincs vége. A rendőrség a gyanúsított elmondásaira hagyatkozva végez kutatást a gyilkosságok helyszínén, mindeddig csak megégett csontokat és fogakat találtak.

Hétfőn Gheorghe Dincă egy Caracal melletti erdőbe vezette a nyomozókat, ahol állítólag elrejtette  az áprilisban eltűnt Luiza Melencu testének maradványait. A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) keddi közleménye megerősítette a gyanút, hogy azok nagy valószínűséggel emberi eredetűek. A zsákban talált hamut átszitálták, és az így megtalált csont- és fogmaradványokat törvényszéki vizsgálatnak vetették alá.

Kedden a gyanúsított házánál kerestek további bizonyítékokat, majd Dincă jelenlétében ismét a Caracal és Bukarest között található erdős területen vizsgálódtak, ahonnan újabb csontok és fogak kerültek elő.

A keddi nap folyamán az ügyészek több személyt kihallgattak, ugyanakkor a gyanúsított és hivatalból kijelölt ügyvédje jelenlétében átnézték a Gheorghe Dincă házában talált elektronikus memóriaegységek tartalmát.

Hirdetés