Újabb fordulat a caracali rémtörténetben: nem sikerült beazonosítani az erdőben talált csontokat

Még reménykedhetnek Luiza Melencu szülei.
Hirdetés

Az orvostani intézet szakértői a DNS-vizsgálat alapján nem tudták beazonosítani a Caracal melletti erdőben talált csont- és fogmaradványokat – adta hírül szombaton a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT).

A nyomozók augusztus 5-én, a két lány megölésével gyanúsított Gheorghe Dincă vallomása alapján találtak meg újabb emberi maradványokat, s bár azt gyanították, hogy az áprilisban eltűnt 18 éves Luiza Melencu csontjairól van szó, ezt nem sikerült hivatalosan bizonyítani. Egyelőre csak annyi biztos, hogy nem a 15 éves Alexandra Măceşanu testének a maradványairól van szó.

Az orvostani intézet azzal a magyarázattal állt elő, hogy az elmeszesedett csontok állapota egyszerűen nem teszi lehetővé a beazonosítást.

A DIICOT most újabb vizsgálatot kért, melynek az eredményére több napot kell várni.

Mint ismeretes, a a caracali rém otthonában talált csontokat már sikerült beazonosítani, a hatóságok a hónap elején jelentették be hivatalosan, hogy Alexandra  Măceşanu biztosan nem él. A lány hozzátartozói azonban külföldi szakértőkkel is megvizsgáltatnák a mintákat, és ezt tanácsolják most Luiza Melencu hozzátartozóinak is.  

Hirdetés