Beismerte a két tinilány meggyilkolását a caracali szörnyeteg

Azt állítja, hogy a lányok önszántukból mentek a házába, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele.
Hirdetés

Mind a 15 éves Alexandra, mind a 18 éves Luiza meggyilkolását beismerte a caracali gyilkos, Gheorghe Dincă, közölte a férfi ügyvédje a Mediafax hírügynökséggel. A gyilkos azt állítja, hogy a lányok önszántukból mentek vele haza, hogy szexuális kapcsolatot létesítsenek vele. Miután vita alakult ki közte és az áldozatok között, megütötte őket, és ennek következtében haltak meg, tolmácsolta a gyilkos álláspontját a hivatalból kirendelt ügyvéd.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a férfi mit tett az áldozatok holttestével, de a vallomást követően

a helyszínelők egy 300 méterre található szemétgödörhöz mentek. 

Szombaton még tagadta, hogy bántotta a lányokat, pedig több bizonyíték is az ellenkezőjéről tanúskodott. A férfi kocsijában megtalálták az eltűnt 15 éves lány, Alexandra fülbevalóját, ruháinak egy részét és hajszálait. A ház udvarán talált fémtartályban elrejtett hamuban megégett csontokat és 21 emberi fogat, a hűtőszekrényben emberinek tűnő húst találtak. 

Vasárnap dél körül megérkeztek a DNS-tesztek eredményei: bebizonyosodott, hogy a csontok emberi eredetűek, így megváltozott a bűncselekmény jogi besorolása is. 

A gyilkosság helyszínén, Gheorghe Dincă háza előtt jelenleg is sokan tartózkodnak,

köztük a négy hónappal ezelőtt eltűnt Luiza Melencu édesanyja és nagymamája is, akik orvosi ellátásra szorultak, amint kiderült, hogy Luizát is Dincă ölte meg.

A 18 éves Luiza Melencu a Dolj megyei Dioşti-ból származott. Idén áprilisban indult stoppal Caracalra, hogy pénzt vegyen ki egy bankautomatából, de többé nem került haza. A lány nagyapja az eltűnés másnapján telefonhívást kapott, egy férfihang azt mondta neki, ne aggódjon, mert a lány Svájcban van, és többé nem akar hazatérni. A coşoveni-i rendőrök nem foglalkoztak az üggyel arra hivatkozva, hogy a lány szerelmi okokból ment el hazulról, szavaik szerint a lány nagykorú, és biztosan „találkozott a mesebeli herceggel” – derül ki az anya beszámolójából.
Hirdetés

A rendőrség vasárnap reggel úgy döntött, hogy a helyszínre viszi a gyanúsítottat, hátha sikerül a jelenlétével előrelépést elérni az ügyben, és jelenleg is a házban van. A rendőröknek külön erőfeszítésükbe kerül távol tartani őt a felháborodott lakosoktól.

 

 

Hirdetés