Továbbra sem működik a kkv-s hitelezési holnap. Ki a hibás? Na ki?

Jó, de mikor lehet már hitelért folyamodni, az istenért? Hát, a jövő héten. De nem a pénzügyminiszter meg a kormány tehet róla!

Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, a liberális válságkormány büszkén beharangozta, hogy április 17-én, péntek délelőtt pontban 10 órakor elindul az a honlap, ahol a kis- és középvállalkozások államilag garantált hitelekért folyamodhattak.

Pontosabban, folyamodhattak VOLNA, ugyanis az oldal pár másodpercnyi zümmögés után egy halk hörgéssel feladta, és azóta se megy. Eleinte arról szólt a politikai fáma, hogy az oldal azért mondott csütörtököt pénteken, mert túl sokan próbáltak belépni. Aztán jött a következő indok: gonosz hackerek támadtak az oldalra, és megölték. Florin Cîțu pénzügyminiszter meg is fenyegette a világot, hogy a föld alól is előkerítik a tetteseket. Ja, az oldal? Hát, az nem megy, de majd FOG!

És eltelt egy hét. Talán a véletlen, talán a sorsszerű egybeesés okán ismét pénteken jelentkezett Cîțu úr, aki egy Facebook-bejegyzésben elárulta, a sokat szenvedett oldal jövő héten BIZTOS elindul. Mert ez már olyan lesz, hogy bomba se rendítheti meg.

A vicces az egészben az, hogy a derék pénzügyminiszter az egész tohuvabohuért lényegében a Szociáldemokrata Pártot (PSD) teszi felelőssé, mégpedig azért, mert szerint e PSD egy kerek hónapja minden kezdeményezést megtámad, aláás, megfúr, aláaknáz, meghackel stb., amelyet a kormány a válságkezelés érdekében hoz.

Na és most jön a legszebb: a miniszter úr kijelentette, hogy a pénteki szent naptól kezdve bármely általa kezdeményezett és a kormány által jóvá hagyott akció (így a jövő héten BIZTOS elinduló kkv-hitelezési oldal is) egy rendkívüli bejelentéssel indul. A honlapon például ez LESZ olvasható, ha valaki bekattint:

IMM INVEST, a pénzügyminisztérium által kifejlesztett termék

Hirdetés

Ciolacu (a PSD elnöke, ha valaki elfelejtette volna – a szerk.) és a PSD ellenzi és indítványban támadta meg a terméket

Nem másért, így a pénzügyminiszter, csak a román népnek jogában áll tudni az igazságot.

Ja, hogy egy hete szerencsétlenkednek a honlappal, amelyet egy hónapja fejlesztenek? És csak jövő héten indul be? BIZTOSAN? Ejnye, most mit kell kötözni az ebet a karóhoz?

Hirdetés