Tippeljen, hogy a koronás szenátort és feleségét védőfelszerelés nélkül szállították-e kórházba!

Naná… Néha még mi is meglepődünk, de már meg se lepődünk rajta.

Hirdetés

Járványhelyzetben mindenkire ugyanazok a szigorú szabályok érvényesek, hiszen mindent meg kell tenni a kór továbbterjedésének megakadályozása érdekében.

Kivéve, ha az ember román elitpolitikus, mert akkor azt csinál, amit akar.

Mint tudjuk, a fertőzötteket – sőt még a fertőzésgyanúsakat is – eddig kivétel nélkül speciális fóliaágyban szállították kórházba (abban a koporsószerű izében), hogy még véletlenül se tudjanak útközben megfertőzni senkit.

Nemrég derült ki, hogy a PNL egyik szenátora, Vergil Chițac és felesége is elkapta a koronát – emiatt a kormány házi karanténban csinálja tovább a semmit.

A szenátort és feleségét a konstancai járványkórházba szállították.

Erre mit látunk az újságírók által a megérkezés pillanatában készített felvételen? A két beteg mindenféle védőfelszerelés nélkül – még szájmaszk sincs rajtuk! – száll ki a SMURD gépjárművéből, miközben az őket tojtató egészségügyi alkalmazottak úgy fel vannak maskarázva mint egy hollywoodi vírusfilm statisztái.

Hirdetés

Ami még viccesebb, hogy a mentőben együtt utazott velük a szenátor táskahordozója, aki egy táskát hordoz a gazdájának. Rajta ugyan van egy szájmaszk, de reméljük jól keres, mert szinte biztos, hogy megfertőződött az út során.

Ennyit a szigorú óvintézkedésekről.

Szóval, ahogy azt eddig is tudtuk, a politikusoknak mindent szabad, nekünk meg csucsu. Nagy a gyanúm, hogy azt a húszezres büntetést sem fogják kiszabni a szenátorra, amit az effajta szabályszegésért szoktak.

Ide kattintva megnézheti a videót, ha van elég vérnyomáscsökkentője hozzá.

Hirdetés