Tanügyminiszter: „Én már semmit sem értek abból, ami körülöttem zajlik!”

Ezt mondjuk az átlag szavazó már rég tudja, de mostanra ő maga is belátta.

Hirdetés

Így egymás közt nyugodtan kijelenthetjük, hogy Monica Anisie oktatási miniszter nem a legélesebb kés a fiókban.

A romántanárból lett miniszter asszonynak minden bizonnyal beállt a válla a nyári hónapok alatt, annyit vonogatta az őszi iskolakezdés mikéntjét firtató egyre türelmetlenebb kérdésekre. Az emberek, elsősorban a tanácstalan szülők persze egyre idegesebbek lettek a még nem tudjuk, de majd úgy fogjuk csinálni, hogy jó legyen típusú „válaszoktól”, nem csoda, hogy a tárcavezetőt elég otromba kritikák is érték.

Szegény maga is olyan volt, mint a rossz diák, aki szégyenlősen, a kezét tördelve áll a táblánál, de sehogy sem tudja felidézni, mikor volt a negyvennyolcas forradalom.

Legfrissebb Facebook-posztjában ráadásul sértődött kamaszként fakad ki, leírja, hogy semmit nem ért semmiből, és hogy az emberek mennyire csúnyán bánnak vele.

Hirdetés

Hogy mindenki csak kritizálja őt ahelyett, hogy megoldásokat javasolna, és a jó szándék mit sem ér a „hibátlanok” számára. És hogy így meg úgy. Azt is írja, hogy azok akik kővel dobálnak másokat, előbb inkább nézzenek tükörbe (begyék észre a saját szemükben a gerendát).

(Csak nehogy megmondjon a tanító néninek!)

„Az idő mindent meg fog oldani!” – engedi be a cinizmus kutyáit Monica Anisie kedves kis cicafarmjára egy kommentelő, mert nem minden hős visel köpenyt.

Hirdetés