Szétvertek egy üzletet a Steaua szurkolói Kolozs megyében (VIDEÓval)

A magyargyalázó rigmusaikról híres drukkerek ezúttal is csak egy balhéval tudták felhívni magukra a figyelmet.

Hirdetés

A bukareti CSA Steaua futballklub szurkolóiról legutóbb akkor írtunk, amikor augusztus 4-én, az FK Csíkszereda elleni meccsek kiviselték magukat – a magyargyalázó rigmusok miatt meg is bírságolták a klubot –, na de ezúttal sem valami elképesztő koreográfiával hívták fel magukra a figyelmet. Hanem egy újabb balhéval.

A katonacsapat szombaton a dési Unirea csapatával játszott az erdélyi városban (ki is kaptak 2–1-re), de a bukaresti szurkolók tettek arról, hogy ezúttal is inkább róluk kelljen beszélni. A mérkőzés szünetében a kemény mag több képviselője a stadion melletti élelmiszerboltban talált meg egy helyi fiatalt, akit agyba-főbe vertek, csupán azért, mert látták, hogy a meccsen a dési csapatnak szurkolt. A videó itt tekinthető meg.

A Steaua szurkolóit az sem érdekelte, hogy a bolt tele van, s ha már ennyit utaztak, úgy gondolták, ők is meg kell verjenek valakit. A legfurább az egészben az, hogy egyelőre senki nem tett panaszt a rendőrségen, pedig a verekedős srácok igazán megérdemelnének egy (újabb) leckét.

 

Hirdetés