Pszichológiai tesztre kötelezné képviselőtársait egy politikus, mert szerinte sokaknak nincs ki a négy kereke

Természetesen Nicolae Bacalbașa egyik megnyilvánulása adta az ötletet.

Hirdetés

A PSD ügyeletes futóbolondja, Nicolae Bacalbașa képviselő úr megint kiviselte magát a parlamentben.

Az eset a második Orban-kormány minisztereinek meghallgatásán történt. A kulturális tárca élére javasolt miniszter meghallgatásán egy esetleges Constantin Brâncuși-emléknap körül ment a vita, amikor is Iulian Bulai USR-s képviselő valamit visszaszólt Bacalbașának, aki erre dühbe gurult, és szokásához híven magából kikelve üvöltözött – többek között arcátlan teremtésnek nevezte Bulait, és valami norvégiai mesét emlegetett, amit nyilván csak ők ketten értettek.

Iulian Bulai később a Facebook-oldalára írt ki egy üzenetecskét az üggyel kapcsolatban, amelyben leszögezi: kötelezővé kéne tenni a pszichológiai teszt alkalmazását a képviselők körében, mert ilyen alakokra (mint Bacalbașa) nincs szükség a parlamentben.

Egyébként nem ez ez első javaslat a pszichológiai teszt bevezetésére a hazai magaspolitikában, igaz, eddig még nem jutott el soha szavazásik a dolog.

Nicolae Bacalbașát sem kell már sajnos bemutatni, hiszen számos alkalommal hozta már kínos helyzetbe magát és képviselőtársait alpári megnyilvánulásaival.

Hirdetés