Másodjára randalírozott egy meztelen nő az Antena 1-nél: ezúttal csak a bejáratig jutott

Első alkalommal sikerült bekerülnie élő adásba.

Hirdetés

Súlyos elmezavarban szenvedhet az a bukaresti nő, aki rövid időn belül kétszer is jelenetet rendezett az Antena 1 székhelyén, mégsem segítenek rajta.

Márciusban élő adásban nézhette végig a közönség, hogy meztelenül betör az Acces Direct stúdiójába, egy téglával dobva meg Mirela Vaida műsorvezetőt. Akkor leginkább az foglalkoztatta a műsor készítőit, hogy hogyan sétálhatott be az épületbe észrevétlenül, és miként juthatott el a stúdióig. Azóta szigorítottak az épület védelmén, így szerdán már csak a bejáratig jutott el. Szintén meztelenül próbált bejutni, betörve a bejárati ajtó üvegablakait.

A helyszínre ismét ki kellett hívni a rendőrséget, akik egy szakorvosi rendelőbe szállították. A nőt többször is elmezavarral kezelték, de mindig kiengedték a pszichiátriáról.

Mirela Vaida arra panaszkodik az eset kapcsán, hogy a hatóságok nem veszik komolyan a nő halálos fenyegetéseit, pedig másodjára is beigazolódott, hogy mindenre elszánt. Elmeállapota miatt veszélyt jelent másokra nézve, ezért is érthetetlen, miért nem segít senki tartósan rajta.

Hirdetés