Fotó forrása: Képernyőmentés

Na, ilyen még tényleg nem volt: meztelen nő támadt egy téglával a műsorvezetőre az Antena1 élő adásában (VIDEÓval)

De hogy jutott be egy meztelen nő a fegyveres őrrel őrzött épületbe?

Hirdetés

Páratlan incidens szemtanúi lehettek azok, akik péntek délután véletlenül az Antena 1 hírcsatorna Acces Direct nevű műsorára kapcsoltak. A stúdióban hirtelen egy meztelen nő bukkant fel, aki egy téglát dobott Mirela Vaida műsorvezető felé azt kiabálva, hogy adjon neki pénzt. A műsor készítői azonnal megszakították az adást, és kihívták a rendőrséget, illetve a mentőket.

Miután újra élőbe kapcsoltak, Mirela Vaida sírva mesélte el, mennyire megrázták a történtek, és félti a testi épségét. Mint kiderült, korábban egy nő megfenyegette az interneten, aki a metrós gyilkosnak adta ki magát. Csakhogy Magdalena Şerban életfogytiglani börtönbüntetést kapott, miután 2017-ben a metró alá lökött egy nőt Bukarestben, tehát ő nem lehetett. A műsorvezetőnő szerint kitervelt támadásról lehet szó, mert a nő éppen akkor lendült támadásba, amikor az élő közvetítés kezdődött. Senki nem tudja, ki lehet a támadó, de leginkább az foglalkoztatja a műsor készítőit, hogy miként léphetett be a stúdióba egy meztelen nő, miközben az épület bejáratait biztonsági őrök őrzik.

Az Antena 1 egyelőre nem akart nyilatkozni esetről, megvárják, míg a rendőrség nyomozása eredményre vezet.

Sajtóértesülések szerint a stúdió épületébe egy oldalsó, őrizetlen kapun jutott be. Állítólag korábban elmezavarral kezelték,  nemrég utalták ki a fővárosi pszichiátriai kórházból.

Hirdetés