Illusztráció: Pixabay.com
fsandor

Kedves Irénke néni! Magának nem az oltásokkal követik minden mozdulatát!

2021. október 15., péntek 12:48

Kedves fészbúkos szabadságharcos Irénke néni! Azt mondja, hogy az oltási igazolások QR-kódjai arra szolgálnak, hogy a globálnemzetközi karvalybillgéccsoros rabszolgatartó világleigázó baljobbliberálbolsináci gyíkembermarslakó titkos szervezet követni tudja az igába hajtott emberek minden mozdulatát, mert ezt olvasta a világtitkainakmagyarázata.com honlapon.

Hát kedves Irénke néni, van egy rossz hírem! Magát már régóta csak az nem követi, aki nem akarja.

Mert Irénke néni adja meg boldogan és önként az összes személyes adatát, ahányszor kedvenc bevásárlóközpontjában serpenyőakció van, vagy ha a cérnaárus bedobja a rövidáruboltban, hogy kettőtfizetegyetkap van ma, csak magának, csak most, szinte ingyér.

De boldogan és önként elküldi a személyes adatait a tévéjósnak is, aki csak így tudja megjósolni, hogy Lacika unokának milyen lesz a széklete a jövő héten. Boldogan szavaz esemesben mindenféle tévés vetélkedőn, tehetségkutatón és kiszavazón.

És minden, de az égvilágon minden személyes adata, viselkedési mintázatai, étkezési, alvási, filmnézési, olvasási, telefonálási, öltözködési szokásai ott vannak már a világ összes marketingcégénél. Mert Irénke néni lelkes internetező, fészbúkozó, instagramozó és jútúbozó. Mindent megnéz, minden szarságra rákattan, ami maga elé kerül, hiszen nyerni akar olcsó varrógépet, horvátországi nyaralást, hátmasszírozó készüléket és felfújható unikornist.

Hirdetés

A telefonján minden alkalmazás hozzáfér minden hívásához, esemeséhez, üzenetéhez, és virágcsokros gifjéhez, amit a kománéval küldözgetnek egymásnak, minden alkalmazás boldogan jelenti haza a gazdájának a maga minden lépését. Megadta a tartózkodási helyét a kertészkedős játéknak, az azzal települt kínai kémalkalmazás pedig már rég ellopta az összes jelszavát.

Irénke néni! Magának már nincs mit védenie, magát már régóta követik, maga már minden elképzelhető adatát önként odaadta, maga már régóta úgy viselkedik, eszik, alszik, fogyaszt, ahogy azt valakik valamilyen irodákban eltervezik, az oltási igazolvány QR-kódjából kiolvasható adatsor pedig halovány lepkefing ahhoz az irdatlan mennyiségű információhoz képest, amit Irénke néniről tudnak odakinn.

Úgyhogy Irénke néni, az ördög nem abban a kódban van, a csip sem az oltásban, nyugodtan oltassa be magát, hogy a 12-es buszon védetten olvasgathassa kedvenc adatlopó álhíroldalait és bökhessen rá az összes felugró reklámra.

Hirdetés
Hirdetés