Itt az alkalom, hogy bagóért nyaraljon a román tengerparton

Indul a főszezonig tartó kedvezményes program.

Hirdetés

Meglehetősen sokan vannak abban a helyzetben, hogy szívesen töltenének el egy hetet egy napfényes tengerparton, de az anyagi lehetőségeik szűkössége miatt legfeljebb úti filmekben vagy utazási prospektusokban látják a kéklő tengert.

Elsősorban őket célozza meg a Tengerpart mindenkinek program, amelynek lényege egyszerű, mint a faék: a főidény előtti hetekben szinte fillérekért lehet nyaralni egy jót a programba bejelentkezett szálláshelyeken.

Az árak egyes helyeken akár 70 százalékkal is alacsonyabbak lehetnek, mint főszezonban,

úgyhogy érdemes megvizsgálni az ajánlatot.

A beszámolók szerint az idei akcióra, amely vasárnap kezdődik, és június 19-éig tart, több száz szálloda és panzió jelentkezett a Fekete-tenger román szakaszán működő összes üdülőhelyről. Ez összesen mintegy 4000 kedvezményes árú helyet jelent.

A legolcsóbb szálláshely egy éjszakára 34 lej egy személy számára egy háromcsillagos szállodában egy legalább ötnapos nyaralás esetén – ebben persze nincs étkezés, még reggeli sem.

Hirdetés

Aki mélyebben a zsebébe nyúlna,

160 lejtől talál szállást all inclusive ellátással,

ha legalább három éjszakát ott szeretne tölteni.

Az idegenforgalmi cégeket tömörítő szövetség illetékesei melegen ajánlják a programot mindenkinek, hiszen nem csupán az árak lényegesen alacsonyabbak, mint a júliusi és augusztusi főszezonban, de a zsúfoltság is sokkal kisebb.

Hirdetés