Ismét tilosban cigizett Ludovic Orban!!!

A PSD kéjjel teszi közzé a miniszterelnököt kompromittáló fotókat. Ja, ma van a nikotinmentes világnap...

Hirdetés

Nem valószínű, hogy Romániában utcai zavargások törnek ki amiatt, hogy a miniszterelnök cigizik és iszik a munkahelyén, egyrészt mivel az emberek nagy része ugyanezt csinálja, így nem háborodik fel annyira, másrészt meg Romániában komolyabb ügyekért sem nagyon szoktak utcai zavargások kitörni, legalábbis csak úgy, maguktól.

De ne kalandozzunk el a tárgytól.

Ludovic Orban ismét cigizett a munkahelyén, zárt térben, közintézményben. És mivel ez a tevékenység arcmaszkban nem lehetséges, a miniszterelnök szépen lehúzta és az álla alá suvasztotta a védőeszközt, hogy szívni és fújni tudja a füstöt. A cigarettáét. A zárt térben, közintézményben, a kormányülésen.

Na szóval, a jó Orban kormányfő valószínűleg ismét kénytelen lesz a zsebébe nyúlni és kifizetni a pénzbírságot egyrészt a zárt téri cigizés, másrészt a maszk nem viselése miatt, előbbi ugyanis tilos, utóbbi viszont kötelező.

Mert az igaz, hogy Fülig Jimmy is dohányzott a koronatanács ülésén, de arra viszont neki is gondja volt, hogy ennek a tevékenységnek az engedélyezését aztán „bepikkelyezze” a Boldogság-szigetek törvényeibe.

Hirdetés

Nem valószínű, hogy Ludovic Orban olvasta volna a Piszkos Fred, a kapitány című Rejtő-alapművet, attól viszont tartunk kicsit, hogy a történet ismerete nélkül is meglépi Fülig Jimmy következő lépését, és a kormányülésen lehúzza a cipőjét. Bár lehet, hogy már megtette, csak a lejáratásával foglalatoskodó PSD-sek, akik a jelek szerint a cigizés bűnével próbálják lejáratni ellenségüket és titokban fotókat készítenek a tilosban dohányzó (és italozó) miniszterelnökről, nem fotóztak be az asztal alá. Na de lehet, hogy ami késik, nem múlik…

Az újabb cigizős fotót Cristian Vasilcoiu, PSD-s kötődésű parlamenti tanácsos, Lia Olguţa Vasilescu munkatársa tette közzé (közben Vasilcoiu elkezdett sorozatban cigiző Orbant ábrázoló fotókat közölni az oldalán):

Hirdetés