All Giza Pyramids

Így tekint meg Klaus Iohannis piramist fehérben, miközben az országában épp egy kisebb apokalipszis zajlik (VIDEÓval)

Mottó: „Ahogy Klaus Iohannis meglátogatja a gízai piramisokat, nem látogatja úgy meg seeeenki más...”
(részlet egy valahol épp most születő kortárs népdalból)

Hirdetés

A romániai egészségügy épp belefullad a 4. járványhullámba, kormányunk nincs, az energiaárak elrobbantak, Temesvár fázik, de Klaus Iohannis egészen jól elüti az időt feleségével, Carmennel, akivel nemrég látogatták meg a híres gízai piramisokat.

Bár az elnök hivatalos látogatáson vett részt Egyiptomban Abdel-Fattáh esz-Szíszi államfő meghívására, bokros teendői, és az uncsi hivatalos program mellett talált időt a szórakozásra is.

Vesztére, a helyszínen román turisták is voltak, egyikük pedig haza is küldött pár felvételt, hogy az itthon maradt románok, és mi, magyarok – akik lopjuk Ciolacuval Erdélyt – is részesülhessünk az államfő örömében (a fotókért ide és ide kattintson).

A nép büszke lehet délceg vezetőjére, Iohannis ugyanis nem lócitrommal gurigázott: az alábbi felvétel tanúsága szerint az elnöki pár egy uralkodói dinasztia képviselőihez méltón érkezett meg – legalább 20 fekete luxusautó alkotta a konvojukat, rendőri felvezetéssel meg minden.

Hirdetés

A turistákat természetesen távol tartották a helyszíntől, amíg az elnöki pár a testőrök koszorújában önfeledten fotózkodott.

A korona meg itthon majd győzze le saját magát…

Hirdetés