Halálosan megfenyegette Arafatot egy vírustagadó Șoșoacă-rajongó (VIDEÓval)

A fiatalember a Facebookon üzent, hogy fejszével, kalapáccsal, ásóval készül Bukarestbe. Valószínűleg nem tudja, hogy borzasztó rossz ötlet volt a videót feltölteni. Egyelőre.

Hirdetés

Úgy látszik, egyesekben még mindig nem tudatosult, hogy a Facebook már régen nyilvános térnek számít, és egyáltalán nem ajánlatos például halálosan megfenyegetni valakit a népszerű internetes platformon, mert nem kizárt, hogy becsönget a rendőrség és megkínál egy bűnvádi eljárással, de perek tucatjai is indultak már, bírságokról nem is beszélve, szóval nem vicc a dolog.

Ezt valószínűleg a Daniel Gaşpar névre hallgató temesvári Facebook-felhasználó sem tudja, aki egy szerdán feltöltött videóban Raed Arafat belügyi államtitkárnak üzent: fejszével, feszítővassal, kalapáccsal és egy ásóval keresi meg Bukarestben, ha nem hajlandó beadni a felmondását. „Ha kell, használni fogom a fejszét a román népért”, mondja a fiatalember, aki el is ásná Arafatot „abba a gödörbe, amit ő maga ásott Romániának”, aztán arra kéri a rendőröket, álljanak a nép oldalára, segítsenek talpra állítani az országot.

A fejszés fészbukker egyébként – ki hitte volna! – nagy rajongója a nagyszájú vírus- és maszktagadó Diana Şoşoacának, akit nemrég az AUR-ból is kihajítottak. A rendőrség egyébként már keresi a fenyegetőző Facebook-felhasználót, aki nem ússza meg bűnvádi eljárás nélkül.

Nem ez az első eset egyébként amikor Raed Arafatot halálosan megfenyegették a Facebookon: tavaly egy felhasználó azt írta, a román nép nevében felhatalmazva érzi magát, hogy meggyilkolja az államtitkárt, testét pedig egy disznó mellett ássa el.

Hirdetés