Balhés téli szezon: a személyzet felpofozott egy kirándulót a maroshévízi sípályán

Aztán, hogy kellő nyomatékot adjanak álláspontjuknak, a helyi erők egy hóláncos quaddal is nekimentek az illetőnek.

Hirdetés

Tél van, hosszú hétvége. Mit csinál ilyenkor a sportos kedvű polgár? Szépen elmegy sízni. Nem nagy ügy, már annak, aki tud. Egy Maros megyei fiatalember pont ezt tette. Kapta magát és a pénteki szent napon elment sízni Maroshévízre.

Mire számít ilyenkor az ember? Például hóra. Meg szikrázó napsütésre. Meg remekül előkészített pályára. Meg adrenalinszökkentő lesiklásokra. Meg békés forraltborozásra esténként, a kandalló vagy a fűtőtest mellett. Arra viszont ezerből egy sem, hogy megverik a sípályán.

A balszerencsés fiatalemberrel sajnos pont ez történt. A hírek szerint a kiránduló összeszólalkozott a személyzet egyik tagjával, mégpedig a sífelvonó (helyes?) használata kapcsán. Szó szót követett, ami még ejsze, nem lett volna olyan nagy baj, de sajnálatos módon pofon is követte a szót. Meg ütleg. Mégpedig a felvonó körül szolgálatot teljesítő alkalmazott részéről.

És mintha ez nem lett volna elég, az alkalmazott úr a hírek szerint riasztott pár kollégát is, akik hatalmas lendülettel érkeztek a helyszínre, egy hóláncos quad járművön „lovagolva” és a helyzet további tisztázása során hogy, hogy nem, állítólag áthajtottak a kiránduló polgár lábán.

Hirdetés

Mondanunk sem kell, rendőrségi ügy lett a dologból. A hatóság kivonult, vizsgálódott (a hírek szerint jelen pillanatban is vizsgálódik), mégpedig testi erőszak, ütlegelés, csendháborítás ügyében.

A jó hír az, hogy a kiránduló urat nem kellett kórházba szállítani. Sőt, még helyszíni kezelést sem igényelt. Azt viszont kijelentette, hogy a dulakodás során az agresszorok csorbát ejtettek az egyik fogán.

Hirdetés