Az oltásellenesek azt követelik a képviselőktől, nehogy kötelezővé tegyék a vakcinákat, mert: Decebal

Szerintük a sátáni oltásoktól rákjárvány fog pusztítani. :))))

Hirdetés

SMS-ek és e-mailek százaival bombázzák oltásellenes aktivisták (?) a képviselőket, a képviselőház ugyanis a héten vitatja meg a védőoltásokat kötelezővé tévő törvénytervezetet. A tervezetet a szenátus már 2017-ben elfogadta, majd elfelejtődött, most a koronahiszti miatt kerül képviselőház elé, amely döntőházként fog szavazni róla.

Ennek értelmében

akár 10 ezer lejre is megbüntethetik azokat a szülőket, akik elmulasztják beoltatni a gyereket

torokgyík, tetanusz, szamárköhögés, gyermekbénulás, kanyaró, rózsahimlő, mumpsz és hepatitis B ellen.

„Legyünk büszkék rá, hogy Decebal utódai és isten teremtményei vagyunk, és egészségesen jöttünk erre a földre. Egyesülnünk kell, és megmutatnunk, hogy nem akarjuk, hogy Románia eltűnjön Európa térképéről” – ilyen és ehhez hasonló üzeneteket kap már vasárnap óta sok képviselő.

Ennyit a koronapánikról: csak odanyilatkozzuk, hogy „na mi van koronácska, mi Decebal leszármazottai vagyunk, vazze”, és a vírus máris rottyon van. (Mondjuk mi, magyarok nem vagyunk Decebal leszármazottai, de bízunk benne, hogy a korona nem szúrja ki az akcentust.)

Ovidiu Raețchi PNL-s képviselő szerint ez a legagresszívebb kampány, amit valaha látott. Az idézett üzenetet éjjel 1.25-kor kapta, majd néhány óra szünet után, hajnali hat előtt kicsivel újrakezdődött az SMS-áradat. Az üzenetek barbár törvénytervezetről, nagy globális összeesküvésről, és ehhez hasonlókról beszélnek, és arról, hogy

a védőoltások miatt rákjárvány fog pusztítani.

Rákjárvány, ja. Mért?

Meg autisták leszünk, allergiások és lesz egy rakás autoimmun betegségünk. Az oltásellenesek ugyanis abból indulnak ki, hogy fölösleges beoltatni a gyerekeket olyan betegségek ellen, amelyek már rég nem is léteznek, ezzel a kormánynak és a gyíkembereknek nem lehet más célja, mint legyengíteni, sebezhetővé tenni minket, mert… ööö… az nem tudom, mért.

Ezzel szemben, ha egy pillanatra megpróbálunk a fejünkkel is gondolkodni, nemcsak a Decebalunkkal, akkor tízből heten jó eséllyel ki tudjuk sakkozni, hogy manapság azért nem murdelnak meg ezrével a srácok torokgyíkban, mint régen, mert egy ideje már van védőoltás a betegség ellen, így az jócskán visszaszorult.

Ha viszont az oltásellenesek győznek, a torokgyík (meg a gyermekbénulás, a fekete pestis, és minden régi ismerős) újra felüti a fejét,

Hirdetés

ami tulajdonképpen csak a gyermekkoporsó-készítőknek lesz jó hír. Meg a felnőttkoporsó-készítőknek. Meg a gyertyaárusoknak halottak napja környékén. De rajtuk kívül senkinek.

Ne oltassák be magukat, az ő bajuk – legyinthetnénk Decebal büszke utódaira, ám az oltásellenesek nemcsak a saját és a gyerekeik életét teszik kockára,

de jelentősen gyengítik az úgynevezett nyájimmunitást is

(erről itt olvashat), járványok sorát hozva a nyakunkra.

Hogy a képviselőház mire fog jutni, az jó kérdés, elég kényes ugyanis a dolog. Ludovic Orban ügyvivő miniszterelnök nem volt hajlandó elárulni, a PNL miként fog szavazni – inkább egy információs kampány elindítását látná fontosnak a témában –, és bár a PNL-ben és például az USR-ben is erősebb – sajtóértesülések szerint – az oltáspárti szemlélet, azt is lehet tudni, hogy közülük is lesz, aki a tervezet ellen szavaz majd.

Hiszen egyrészt baromi drága lesz az egész, másrészt az ilyen vagy-vagy hozzáállást kiváltó ügyekkel a politikus mindig óvatos, nehogy az istenért szavazatokat veszítsen.

Hol lenne ahhoz képest egy torokgyík-járvány!

Hirdetés