„Akasztós” Tudose, a magyarok nagy barátja ismét nyeregbe került a PSD-nél

Az exminiszterelnök kampányfőnök lett, pedig pár hónapja még úgy szidta a pártot, mint a bokrot.

Hirdetés

A pártváltogatás egyik nagy mestere, Mihai Tudose ismét rocksztár-szerepet kap a régi-új pártjában: a Pro Romániában kifejtett láthatatlan tevékenysége után a múlt hónapban a Szociáldemokrata Párt (PSD) ismét hő keblére ölelte, és hétfőn már ki is nevezték kampányfőnöknek.

A téma hatalmas szakértője – ezt a pártot ideiglenesen vezető Marcel Ciolacu mondja róla, nem mi – Claudiu Mandával együtt fogja elvégezni ezt a nemes feladatot, aki korábban szintén sportot űzött a PSD-sek sértegetéséből.

Tudose – aki még kormányfőként akasztással fenyegette meg azokat, akik kifüggesztik a székely zászlót – nagyjából egy évvel ezelőtt, a PSD-ből kilépve minden alkalmat megragadott, hogy feltörölje a földet a régi harcostársaival, Dăncilă kormányát egy adott ponton hazafiatlannak is nevezte. Úgy látszik, ezt már mind megbocsátották neki. Mert szakértő.

Claudiu Manda pedig azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy egy vidéki pártgyűlésen azt mondta: nem kéne többé vezető funkciókba rakni hülyéket, akik aztán csak röhögtetik a pártot. Akkor talán még nem sejtette, hogy ez később az ő feladata lesz.

Hirdetés