Szívműtétje után egy jó kis orbánozással és magyarozással rehabilitálódik Tudose

Még a szénbányákról is csak mi jutunk eszébe.
Hirdetés

Épp hogy átesett egy életmentő szívműtéten Mihai Tudose volt szociáldemokrata miniszterelnök, a Vicctor Ponta volt kormányfő vezette Pro Románia politikusa, aki a magyar és a székely zászló kapcsán tett akasztós nyilatkozatával vált hírhedtté, és máskor is „kedves” szavakkal emlékezett meg rólunk, máris egy kis magyarozással próbálja gyorsítani a gyógyulását.

Szegény jó Tudosénak arról jutottunk eszébe, hogy a kormány szerdai ülésén 50 millió lejt szavazott meg hárm, a Zsil völgyében található bánya bezárására – nem konzerválására vagy felújítására , így a továbbiakbaan csupán egyetlen bánya szállít majd szenet a csodás nevű zsilymacesdparosenyi erőműnek.

A volt kormányfő szerint ez a PSD hazafiatlanságának a jele, hiába kampányolnak a „Hazafiak Európában” szlogennel.

„Közben elfelejtettek hazafinak lenni Romániában… Bezárják a Zsil völgyét, mi meg Magyarországból importálunk áramot!” – méltatlankodott egy csütörtöki Facebook-bejegyzésben.

Tudose felrótta, hogy a Hunyad megyei erőmű felújítása két év alatt 200 millió eurót emészt fel, éppen annyit, amennyit párttámogatásra szán a kormány.

„Közben pedig energetikai szempontból függővé válunk »jó barátunkkal«, Orbánnal és Magyarországgal szemben!!” – zárja dörgedelmét Tudose.

Hirdetés

 

 

Hirdetés