A lelátón gyülekező hóemberek szerencsét hoztak: a Sepsi OSK laposra verte az Astrát

Jól indult az idei év az élvonalbeli székely csapat számára.

Hirdetés

Napok óta gyűltek a hóemberek a Sepsi OSK stadionjának lelátóin: a lelkes szurkolók így igyekeztek pótoltolni a saját jelenlétük hiányát. Kedves dolog, mondta mindenki, de azért volt izgalom, hiszen szombat délután nem hógolyócsatára került sor a pályán: az épp játékosgondokkal küszködő Sepsi OSK és az Astra Giurgiu mérte össze erejét az 1. Liga soron következő mérkőzésén.

Talán a némán szurkoló hóemberek miatt, talán nem, de tény, hogy a házigazda Sepsi OSK kitett magáért: az első félidő végére Kovács Lóránt, Gabriel Vașvari (büntetőből) és Eder González találatai nyomán már három góllal vezetett a székely csapat.

A második félidőben aztán rátettek a fiúk még egyet (a gólt Admir Bajrovic szerezte) és az Astra csapata hiába hajrázott, egy véletlen tiszteletgólon kívül (a kapu elé beadott labda Răzvan Tincuról csorgott be a kapuba, tehát ha tetszik, az ellenfél gólját is a Sepsi szerezte) egyebet nem tudott tenni. A végeredmény így 4:1 lett a Sepsi OSK javára.

A mérkőzés külön nyalánksága, hogy ez volt az első alkalom, amikor a Bajnokok Ligájában egyetlen szóval (fekete) oly nagy botrányt okozó Sebastian Colțescu játékvezető ismét pályára lépett. A hírek szerint tette a dolgát, ahogy kell.

Hirdetés

Aki pedig nem látta a meccset, itt megnézheti az összefoglalót:

Hirdetés