Újabb dermesztő részletek a caracali ügyről: alvilági figurák segítségét kérte a rendőrség (FRISSÍTVE)

Egyre csak bonyolódik az egész országot megrázó történet.
Hirdetés

Olyan egészen elképesztő részletek látnak napvilágot a caracali gyilkosság kapcsán, hogy az ember csak kapkodja a fejét, mint egy pingpongmeccsen, miközben azon töpreng, vajon van-e még értelme ebben a nyomorult országban maradni. Mert ahogy telnek a napok, egyre homályosabbá válik ez az ügy, és ahelyett, hogy közelednénk, csak távolodunk a megoldástól, mint Cooper ügynök a Twin Peaks sorozatban.

A Libertatea napilap pénteken arról számolt be részletesen, hogy

az Olt megyei rendőr-főkapitányság második embere, az időközben kirúgott Nicolae Alexe alvilági figurák segítségét kérte a nyomozásban.

FRISSÍTÉS: A péntek délutáni házkutatás során újabb csontszilánkokat találtak a két Olt megyei lány meggyilkolásával gyanúsított Dincă házában. Ugyanakkor a caracali parkban megtalálták a 15 éves Alexandra telefonját és a SIM-kártyáját, de Dincă azt is megmutatta, hová dobta a lány ruháit. 
 

A lap úgy tudja, hogy Alexe a legnagyobb caracali bűnbanda vezetőjét hívta fel, aki a rivális banda tagjaihoz irányította a rend őreit, akik állítólag emberkereskedelemmel (is) foglalkoznak.

Az Adevărul pedig arról írt, hogy Nicolae Alexe egy bizonyos Remus „Codiță” Rădoi nevű bandavezérhez fordult telefonon – ő Olt megye legnagyobb, 1800 főt foglalkoztató őrző-védő cégének a tulajdonosa, a másik nagy helyi bűnbanda, a Oacă-klán riválisa –, akitől

a rendőrség a gyanúsított autójára vonatkozó információkat kért.

Rădoi egyébként tagadta, hogy a rivális klán tagjaihoz irányította volna a rendőrséget. Egyértelmű tehát, hogy a helyi rendőrség kéz a kézben jár az alvilággal.

Hirdetés

Közben a vizsgálatok eredményeiről csak kiszivárogtatott információkkal rendelkezünk, ami szintén beszédes. A nap folyamán így kiderült ki, hogy az antropológiai analízisek azt mutatják,

egy 15 és 17 év közötti lány csontjait találhatták meg a rendőrök a feltételezett elkövető udvarán, egy fémhordóban.

Pénteken egyébként a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) folytatta a nyomozást Gheorghe Dincă caracali házánál, a gyanúsított jelenlétében, és állítólag az udvaron található, cementtel feltöltött gödröket is feltörik.  

Hirdetés