Az autópályákért felelős (vagy felelőtlen) közlekedési miniszter közlekedési balesetet szenvedett

Mintha az utak végül összeesküdtek volna ellene.
Hirdetés
Frissítés:
Kiderült néhány részlet a miniszteri autóbalesetről. Az első információk szerint a Volkswagen Touareg márkájú terepjáró, amelyben Cuc miniszter úr üldögélt (nem a kormánynál) munkába menet, szabálytalanul előzött és belerobogott egy másik autóba. A baleset következében a két érintett gépkocsin kívül további négy autó rongálódott meg.
Mint jeleztük, a miniszter úr állapota nem súlyos, viszont az orvosok úgy döntöttek, jobb lesz, ha huszonnégy órán át kórházban marad. Addig se fogja zavarni a mioritikus autópályákon sürgő-forgó munkásokat.

 

Kedves Olvasó, talán már nagyon unja, hogy annyi beszélünk, cikkezünk a romániai autópályák hogylétéről, létéről, nemlétéről, meg az építkezések fölött bábáskodó Răzvan Cuc közlekedési miniszterről. Higgye el, mi is nagyon unjuk. Mi sem dumálni, cikkezni szeretnénk a témáról, hanem suhanni az elkészült és átadott pályákon. De egyelőre nem ez a helyzet.

Ami a közlekedési miniszter urat illeti, most már egészen jól ismerjük. Tudjuk, hogy tökös gyerek, azt is tudjuk, hogy azért nem mindig hallgatnak rá az alattvalók alkalmazottak, üzleti partnerek, továbbá azt is, hogy néha bedühödik és tép-zúz, ja, és azt is tudjuk, hogy nem ő, nem a kormány, nem a rendszer a hibás azért, hogy azok a fránya autópályák nem akarnak épülgetni, hanem a párhuzamos állam, vagy bárki más.

Na kérem, a hétfői szent napon az történt (talán tényleg az utak alamuszi bosszújáról van szó, talán nem), hogy Cuc úr elindult dolgozni, a kormány épületébe, persze, és útközben autóbalesetet szenvedett. Egyelőre részleteket nem nagyon tudni, azt viszont igen, hogy a miniszter úr állapota nem súlyos, viszont a hátát és a bal kezét fájlalta, ezért ügyesen bement a Floreasca kórházba, kivizsgálás végett.

Az autópályák pedig ott vannak. Annyi, amennyi.

Hirdetés