Ha az RMDSZ online aláírásgyűjtő oldalának linkjére kattint, pornóparadicsomba kerül!

Persze, lejárt az aláírásgyűjtés, kit érdekel, mi történik az oldallal.
Hirdetés

Kérjük, az Isten szerelmére, ne keressen rá az alábbi szövegben felbukkanó linkre. Vagy ha mégis megteszi, akkor csak saját felelősségére tegye. Nagyon, de nagyon felnőtt tartalom várja a másik végen!

Ugye, nem újdonság, hogy az RMDSZ 2017-ben útjára indította Európai védelmet jogainknak! (Minority SafePack Initiative) című online aláírásgyűjtési kampányát, amely az európai kisebbségek jogvédelméről szól, arról, hogy Európa kötelezze tagállamait – így Romániát is – a kisebbségek jogainak betartására.

Az RMDSZ az online kampányra külön weboldalt hozott létre jogaink.eu néven, ahol seperc alatt ki lehetett tölteni az aláírást támogató ívet.

És minden szépen ment, ahogy mennie kellett. Összegyűltek az aláírások, telt az idő, lejárt a kampány, aztán lejártak az európai parlamenti választások is, a mór megtette, amit meg kellett tennie, és az RMDSZ más projektek után nézett, mit csináljon ő is.

Hirdetés

A fenti link viszont megmaradt. És jaj, valahogy hiba került a gépezetbe: egy rosszindulatú kódrészlet alaposan átírányítja a gyanútlan látogatót. Hiba történt? Gondatlanság? Rosszindulatú RMDSZ-ellenes hekkerek? Automatikus hekk? Nem tudni. A tény viszont az, hogy attól függően, honnan kattint az ember, a legkülönbözőbb pornóoldalakra kerül.

Nesze neked, kisebbségi jogvédelem! De komolyan, azért az ilyenekre oda lehetne figyelni.

Hirdetés