A nackóbohóc Gheorghe Funar nekiesett Ferenc pápának, a magyaroknak, mindenkinek! (VIDEÓval)

Egy minitüntetésen szabadultak el a volt kolozsvári polgármester démonai. Egy rakás ortodox pópa gyűrűjében.
Hirdetés

Gheorghe Funar mestert talán nem kell önöknek külön bemutatni, kedves Olvasók. A kincses város ex-polgármestere, doktor, egyetemi tanár, nackópolitikus, ami belefér. Persze, egy idő után kikopott a nyilvánosság nagyszínpadáról, ám azért időről időre előmászik valami kő alól, hogy egy-egy laposföld-méretű marhaságot mondjon.

A legutóbbi performansza egyenesen lélegzetállító. Az ember nem is tudja hirtelen, hogy röhögjön vagy mentőt hívjon.

A Ziar de Harghita nevű dubiózus lap szerdán közzétett egy videót, amelyben Gheorghe Funar magiszter látható egy rakás ortodox pópa társaságában. A videó címe szerint a kis társaság nem körmenetel valamelyik kolostornál, hanem Bukarestben tüntet, mégpedig Ferenc pápa romániai látogatása ellen. És persze a Romániát darabokra szedni vágyó gonosz magyarok ellen.

Az egész szónoklatot nem fordítjuk le, csupán a legfantasztikusabb részeket ragadjuk ki. Nem kommentáljuk őket, hiszen önmagukban is eléggé hagymázasak. Tessék (és fogózni is tessék!):

„Ferenc pápa romániai látogatásának legfontosabb része és a Sátán küldöttjének, ennek a taláros Sátánnak az igazi célja, Magyarországgal együtt, Románia feldarabolása,és folyó év június elsején Erdély egyesítése Magyarországgal.”

„A Magyarország által Románia területén, Csíksomlyón előkészített nyilvános megmozdulást be kell tiltani.”

„A terv az, hogy Románia területén, Csíksomlyón, amely Csíkszereda municípium egyik kerülete, Ferenc pápát Magyarország vezetősége fogadja, és nem Románia vezetősége.” (Funar mester kitér arra is, hogy Csíksomlyón jelen lesz Áder János magyar államfő a feleségével, Orbán Viktor magyar miniszterelnök, az egész magyar parlament, továbbá egymillió magyar.)

„A katolikus mise után Ferenc pápa szentté avatja Márton Áron püspököt, aki minden idők egyik legnagyobb románirtó hóhéra volt.”

„Márton Áron Magyarország és a Vatikán kéme volt. Ezt az alakot akarja Ferenc pápa szentté avatni, aki mindent gyűlölt, ami román.”

„A mise után Magyarország miniszterelnöke felolvassa Erdély autonómiájának és Magyarországgal való egyesülésének kiáltványát. A kiáltvány egymillió résztvevő fogja megszavazni. Több tízezer magyar zászlót fognak lengetni, továbbá Nagy-Magyarország zászlaját és a Székelyföld úgynevezett zászlaját, amely tulajdonképpen Erdély magyar zászlaja.”

„A terv az, hogy a szentté avatási mise és az erdélyi autonómia és a Magyarországgal való egyesülési kiáltvány felolvasása után Ferenc pápa helikopterrel Szebenbe megy és onnan Budapestre, ahol Magyarország nemzeti hősévé nyilvánítják.”

„Információim szerint a pápa nem jut el sem Jászvásárra, sem Balázsfalvára.”

„Ferenc pápa csíksomlyói látogatásának egy másik változata szerint Magyarország vezetősége merényletet tervez a pápa ellen a szent román földön, magyar mesterlövészek meggyilkolják a pápát, hogy aztán a román ortodox hívőkre kenjék az egészet.”

Na kérem, szép estét kívánunk. És egy picivel normálisabb holnapot. Ja, és akiben még van szufla, itt van a teljes videó:

Hirdetés

 

Hirdetés