Ilyen, amikor egy sofőr Brassó közepén úgy érzi, Angliában van (VIDEÓval)

Természetesen behajt a körforgalomba, bal felé. És innen megáll az ész…
Hirdetés

A keddi napon történt Brassó egyik nagy kereszteződésében, hogy egy autóvezető fejében kicsit megbillent a valóság. Olyan pár ezer kilométernyit. Sofőrünk minden bizonnyal azt gondolta, hogy valamilyen téridő-alagúton keresztül váratlanul angol földre került. Másképp nem indult volna el a körforgalomban balra.

Na de tulajdonképpen itt kezdődik a meredek. Ugyanis ha egy… bocsássanak meg, kedves Olvasók, nem tudjuk elkerülni a kifejezést… szóval, ha egy normális ember ilyen hibát követ el, akkor megáll, jelzi, hogy hülyeséget csinált, valahogy visszakormányozza járgányát a helyes irányba és igyekszik a lehető leggyorsabban odébb állni.

Nem úgy a mi sofőrünk! Igaz, ugyan, hogy a szembemenő autók láttán megtorpant kicsit, de aztán legyőzte kétségeit és úgy döntött, kitart amellett, hogy a bal a helyes irány a körforgalomban (oké, lehet, részeg volt, de erre vonatkozó információnk nincs). England rules, ahogy mondani szokták! Szépen átpasszírozta járgányát az autók között, majd kihajtott a körforgalomból. De fogózzanak meg: továbbra is a forgalommal szemben! Nos, a mi eszünk már rég megállt, a rendőrségé azonban az alábbi videó láttán indult be igazán.

 

Hirdetés