Szodoma és Gomorra! Az utcán létesített szexuális kapcsolatot két állampolgár (VIDEÓ)

Felhívjuk kedves olvasóink figyelmét, hogy a kattintást követően a nyugalom megzavarására alkalmas képi vagy hanghatások bemutatására kerül sor.
Hirdetés

Közlemény.

Egy 2019. május 6-án, hétfőn rögzített és iktatott lakossági bejelentés nyomán a Brăila városi rendőrség munkatársai a hatósági eljárásokra vonatkozó hatályos jogszabályok betartásával vizsgálatot indítottak, majd beazonosítottak egy hím- és egy nőnemű magánszemélyt, akik instant nemi kapcsolatot próbáltak létesíteni a város egyik forgalmas utcáján,

és sikerült is nekik.

Egy szemtanú által hang- és képrögzítő eszközzel készített felvétel kielemzése alapján kiderült, a törvénybe ütköző cselekedet elkövetésére valóban sor került, a videó a büntetőeljárásban bizonyítási eszközként, illetve bizonyítékként felhasználható.

A vizsgálatok eddigi eredményei szerint a kihágást egy 34 éves Brăila-i illetőségű férfi, illetve egy 48 éves, Călăraşi megyében kiállított személyazonossági igazolvánnyal rendelkező nő követte el,

fényes nappal.

A rendőrség döntése értelmében az ügyben érintettek ellen bűnvádi eljárás indult a közerkölcs megsértése miatt, a büntetőtörvénykönyv 375-ös cikkelye alapján.

Kelt Brăilán, 2019. május 8-án, a közérdekű tájékoztatást a Brăila megyei rendőr-főkapitányság biztosította.  

Hirdetés