Felöklelte az orvost, hogy az csak úgy nyekkent bele (VIDEÓval)

Pedig az illető gyógyász nem is álorvos.
Hirdetés

Adott egy nőgyógyász, aki egy galaci magánklinikán dolgozik, amellett, hogy a publikus információk szerint magánrendelője is van. Bizonyítottan nem álorvos. Végzi a dolgát. Hogy miképpen, erről nincs információnk. Viszont semmiképp sem érdemel ilyen bánásmódot.

Az incidens még februárban történt, az orvos viszont – hosszabb vívódás után – csak kedden tette közzé Facebook-oldalán az őt ért testi sértésről készült megfigyelőkamera-videót.

Magát a történetet az orvos fia mesélte el. Ezek szerint azon az ominózus napon jelentkezett a doktor úrnál egy pár, természetesen azzal a kéréssel, hogy ugyan vizsgálná már meg a hölgyet. Ja, aznapra egyeztetett időpontjuk nem volt. Az orvos beleegyezett, abba is, hogy a férfi a rendelőszobában maradjon a vizsgálat alatt. Igen ám, csak az illető agresszíven viselkedett, zavarta az orvost munkájában, aki megkérte, hogy talán mégis jobb lesz, ha odakint vár. A férfi nem volt hajlandó távozni, mire az orvos kiment, hogy értesítse a rendőrséget. És ekkor következett az akciófilmbe illő jelenet, amelyben egy bokszoló külsejű edény úgy a pulthoz csapja a nála sokkal alacsonyabb, idősödő orvost, hogy az csak úgy nyekken bele.

A nőgyógyász feljelentést tett az agresszor ellen. A rendőrség már az incidens pillanatában 1500 lej pénzbírsággal büntette az öklelőzőt, csendháborítás miatt, de az újabb fejlemények után bűnügyi eljárást is indított, testi erőszak okán. Mi pedig csodálkozunk. Mert igaz ugyan, hogy a hazai egészségügyi rendszer sok sebből vérzik, és vannak álorvosok, cápák a fehér maffiában is, de azért ezt, így, mégse kéne.

Hirdetés