Sokkoló gyilkosságok rázták meg Nagybányát

Egy férfit és egy nőt holtan találtak egy lakásban, nem messze tőlük egy másik hasonló eset történt.
Hirdetés

Két gyilkossági eset is történt a hétfői nap folyamán Nagybányán, egymástól mintegy 1 kilométeres távolságra. Egyelőre nem lehet tudni, hogy van-e kapcsolat a kettő között.

Egy férfit és egy nőt hétfő reggel holtan találtak a férfi lakásában, sérüléseikből ítélve halálra késelték őket. A gyilkosságra a helyszínelők szerint vasárnap este kerülhetett sor. Az áldozatokra a férfi anyja talált rá, aki nem imserte a nőt, akivel a fia tartózkodott.

Egy másik lakásban egy fiatal lány arról értesítette a 112-őt, hogy eszméletlen állapotban talált rá a szüleire. A kiérkező mentősök megállapították, a megszurkált férfi életét vesztette, a hasonló sérüléseket szenvedett nőt kórházba szállították, jelenleg is kómában van. A helyi sajtó szerint a két esetet az is összeköti, hogy az áldozatok 30 és 40 év közöttiek. 

Az Adevărul úgy tudja, hogy az első esetben férfj és feleség az áldozat, és a szomszédok értesítették  a rendőrséget miután nem válaszoltak a telefonhívásokra. A második esetről azt írják – szintén ellentmondva a többi sajtóértesülésnek –, hogy egy családi veszekedés durvult el ennyire: a férfit egy kalapáccsal ölte meg a feleség, aki egyébként a nagybányai városháza alkalmazottja. 

Egyelőre sok az egymásnak ellentmondó információ, cikkünk frissül. 

Hirdetés