Villamos alá löktek egy férfit Bukarestben, szörnyethalt

A tettes egy hajléktalan volt, akit egyelőre nem sikerült kézre keríteni.
Hirdetés

Egyelőre nem azonosították azt az 54 év körüli férfit, akit péntek délután – a szemtanúk szerint – egy hajléktalan lökött a villamos elé. Az illető a villamosra várt, amikor az ismeretlen, de hajléktalannak tűnő tettes meglökte, így az érkező villamos elé esett. Az áldozat szinte azonnal meghalt, a helyszínre érkező mentősök nem tehettek semmit az életéért.

A körülményekre való tekintettel nyomozók, helyszínelők és ügyészek is vizsgálatot folytattak a helyszínen. A holttestet a bukaresti törvényszéki orvostani intézet székhelyére szállították, ahol boncolásnak vetik alá. Az elkövetőt még nem sikerült elkapni, a gyilkossági nyomozók a biztonsági kamerák alapján próbálják rekonstruálni, pontosan mi történt.

Nem ez az első ilyen eset a fővárosban, 2017-ben a metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy téveszmékkel küzdő nő, aki pár órával a tette előtt egy másik áldozatot is kiszemelt egy másik metrómegállóban, őt is megpróbálta a szerelvény elé taszítani, de az ellenállt és megmenekült. Az elkövetőt életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. 

Hirdetés