Ezért fejezte le áldozatát a Temes megyei láncfűrészes gyilkos

Régi konfliktust akart rendezni.
Hirdetés
Tulajdonképpen egészen banális dolog miatt került be a Temes megyei település, Szentandrás horrorfaluként a hírekbe: mint kiderült, a 32 éves férfi, aki csütörtökre virradóra láncfűrésszel támadott egy helybeli lakosra, és lefejezte, egy régi adásvételi ügylet miatt ölt.
 
Bár a rendőrség szerint elfogásakor azt mondta, a konfliktus „egy táska kábítószer” miatt robbant ki köztük, valójában egy autó volt a viszály forrása.
 
Az aradi illetőségű gyilkos egy autót vett a későbbi áldozattól, ám mivel nem volt elégedett a gépkocsival, vissza akarta kapni a pénzét. Mivel az eladó erre nem volt hajlandó, későbbi gyilkosa először az autóját rongálta meg.
 
Végül csütörtökre annyira fölhergelte magát, hogy láncfűrészt ragadva elment a szentandrási férfihez, a láncfűrésszel szétvágta az ajtót, majd miután egy ideig az udvaron kergette álmából felriasztott áldozatát lefejezte.
 
A szörnyű gyilkosság idején az áldozat két gyereke és egyikük barátnője is a házban volt, nekik sikerült elmenekülniük, de az egyik 14 éves fiú menekülés közben a karját törte.
 
A rendőrséget a szomszédok riasztották, a vér borította, a láncfűrészt még mindig a kezében tartó gyilkost az utcán vették őrizetbe. 

Hirdetés