Brutálisan kezdődött a hét két iskolában

Egy lány kiesett az ablakon, egy fiút pedig a szünetben késeltek meg. Mindketten életben maradtak.
Hirdetés

Bűnvádi eljárásba torkollt két iskolai incidens is hétfőn. A brassói gyermekkórházba került az a 13 éves lány, aki kiesett a botfalusi gimnázium ablakából – tájékoztat a Mediafax hírügynökség. A hírügynökség nem, de a helyi portálok találgatásokba bocsátkoztak afelől, miért eshetett ki a lány az iskola ablakából: öngyilkossági kísérletet valószínűsítenek, de nem derül ki, mi alapján.

A lány az iskola egyik első emeleti ablakából zuhant ki, zúzódásokat szenvedett a lábán és a gerince környékén, közölte a Brassó megyei katasztrófaelhárítás szóvivője. A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Vaslui megyében rendesen elszabadult az erőszak Puieşti település középiskolájában, pontosabban mellette: egy 18 éves diákot késeltek meg az egyik szünetben. Ennek a pontos körülményei sem ismertek, a rendőrség nyomozást indított.

A fiút a bârladi kórházba szállították térd- és orrsérüléssel, árulta el a Vaslui megyei mentőszolgálat szóvivője, aki úgy tudja, a diák egy felnőtt férfival keveredett konfliktusba az iskola melletti bódénál, így keletkeztek a szúrt sebei. 

Hirdetés