Bölöni rendesen kiakasztotta Ilie Năstasét, aki elő is kapta a magyar kártyát

Hozta a formáját a botrányhős.
Hirdetés

Széthisztizte magát Bölöni László legutóbbi interjúja miatt a Nasty becenévre hallgató egykori teniszcsillag, mert a labdarúgóedző azt merészelte nyilatkozni, hogy szerinte Simona Halep Románia első számú teniszezője, Ilie Năstase előtt van a helye a sportág honi történetében.

Ennyi kellett a botrányok büszke ászának, aki igyekezett emlékeztetni mindenkit, hogy 1973-ban ő is világelsőnek számított, és nem érti, hogy „a futball világából érkező Bölöni” hogyan merészeli őt bárkihez is hasonlítgatni. „Őt vajon össze lehet hasonlítani Pelével? Ha hülyeségek vannak a fejében, én nem tudom, mit válaszoljak neki” – jelentette ki a Prosport kérdésére Năstase,

majd megjegyezte, lehet, hogy Bölöni „ivott valamit, vagy fájt a foga, mielőtt interjút adott”. Aztán teljesen váratlanul a magyar kártyát is elővette.

„Lehet, ha magyar nevem lenne, ha Jánosnak hívnának, akkor elég jó lennék neki. Magyarországnak soha nem volt világelső teniszezője (…) Azt üzenem neki, hogy Konstancára költözöm, és akkor a városnak két világelső teniszezője is lesz (Simona Halep szülővárosáról van szó – szerk megj.). Budapestnek nem lesz egy sem” – toldta meg a mondandóját a 72 éves úriember.

Ilie Năstase egy ideje csak és kizárólag botrányos viselkedésével tudja felhívni magára a figyelmet, ezekről többek közt itt, itt, itt és itt írtunk. Bölöni László hétfőn közölt interjúrát mi is szemléztük, ebben a marosvásárhelyi mester elmondta, soha nem szégyellte, hogy Romániában született. 

Hirdetés