FÜLBEVALÓ: a szerelem és az időkrízis együtt jár a 4S Street legújabb dalában

Első albumán dolgozik a gyergyószentmiklósi zenekar, kaptunk egy kis ízelítőt róla.
Hirdetés

Fut a szekér mostanában az alig pár hónapja alakult gyergyói zenekarral: a nyári fesztiválszezonban nem nagyon hiányoztak egyetlen plakátról sem, közben új dalokat jelentettek meg, melyek korrekt nézőszámokat produkálnak a Youtube-on, szeptember elején pedig megnyerték az udvarhelyi Siculus Fesztivál tehetségkutatóját, melyről mi is beszámoltunk. 

A 4S Street legutóbb augusztusban egy balladával jelentkezett, most pedig egy pörgősebb, érezhetően rádióslágernek szánt dalt tett közzé Könnyedén lepereg címmel. A Főtérhez eljuttatott közlemény szerint a zenekar számára fontos szerzeményről van szó, amely egy friss szerelmi kapcsolat rögös kezdetén született, a dalszöveg egyik sora – „Veled egy papírsárkányon repülnék” – pedig annyira megtetszett Mihály Csaba billentyűsnek, hogy fel is tetováltatta magára. 

Alin Nicuța (vokál és akusztikus gitár), Fülöp Lóránd (gitár), Szabó László (basszusgitár), Pál Andor (dobok) és Mihály Csaba (billentyűk) most épp a jövő tavasszal megjelenő első 4S Street-lemezen dolgozik, melyen az új dal is helyet kap majd. A srácokkal legközelebb november 14-én lehet találkozni Kolozsváron, a Form Space-ben.  

Hirdetés