Rettenetes ellátást kaptak a metal istenei Bukarestben

A Judas Priest tagjai inkább pizzát rendeltek a borzalmas vacsora helyett.
Hirdetés

Bukarestben lépett fel vasárnap a Judas Priest, de a koncert szervezői nagyon elszúrták a dolgokat, mivel a zenekar tagjai kritikán aluli ellátást kaptak az öltözőben.

Egy Instagram-videón, amelyet Rob Halford énekes készített, jól látszik, hogy a zenekar tagjai egy kopár csarnokban, szegényes berendezés között ücsörögve várják a fellépést. És hát ennének is valamit, csakhogy az alufóliával lefedett műanyagtányérokban „felszolgált”, élelmiszernek kinéző anyagok fogyaszthatatlanok. Olcsó ketchup, ízetlen főtt krumpli, fonnyadt saláta, büdös sült hal, légyjárta gyümölcs műanyagdobozban – mutatja a menüt Scott Travis dobos. Azt is elmondja, hogy inkább pizzát rendeltek.

 

 

„A szex, drogok és rock and roll helyett itt csak hal meg legyek vannak” – foglalja össze a helyzetet Ritchie Faulkner gitáros.

A zenekarnak rossz napja volt, ugyanis a bulgáriai Plovdivból érkeztek, ahol – meséli a videón Halford – összecsípték őket a szúnyogok és a repülőgépükkel is gondok voltak.

Hirdetés

„Ez egy ilyen üres kiállítási csarnok – mutat körbe az énekes –, két órája érkeztünk Romániába, este fellépésünk van és ide dugtak be bennünket, nem tudom, miért, de ez van”.

„Itt minden tele van léggyel” – jegyzi meg az énekes, miután körbevezeti a nézőket a helyszínen.

A szervező Metalhead képviselője szerint az ételbeszállító cég rontotta el a dolgokat. „Elcseszték. Magyarázkodással vagy anélkül, ez már nem segít. Nagy gondot okoztak nekünk, de a zenekarral azonnal rendeztük a dolgot, ahogy tudomást szereztünk róla” – mondta Emil Ionescu.

(Ha Ön nem tudja, mi az a Judas Priest, kattintsonsza ide.)

Hirdetés