Liviu Dragnea rájött, miért akarják az ő eltűnését

Mert ő a Jó. Na de ki a Gonosz? Hát, ezek! Na de kik ezek? Hát, tudjuk mi!
Hirdetés

Egy vasárnap esti televíziós beszélgetésben Dragnea mester leleplezte a Jó (vagyis a PSD) ellen áskálódókat. Nem szeretnénk, ha bármiféle (félre)értelmezés gyanúja merülne fel, ezért idézzük a nagyurat:

„Azt hiszem, megértettem, miért nem akarják ezek, hogy mi legyünk. Mert 2021-től, amikor a nyugdíjasoknak – értékelésem szerint – decens és megérdemelt nyugdíjuk lesz, egészséges nyugdíjuk, amikor az alkalmazottaknak nagy fizetésük lesz, amikor a cégeknek jól fog menni, amikor a gazdák minden évben megkapják a támogatásaikat, akkor a románok boldogabbak lesznek. Ez pedig azt jelenti, hogy a román nép kevésbé lesz manipulálható. És ha román nép ilyen nép lesz, nehezebb lesz elhinteni a gyűlölet magvait. Ez a fő ok, amiért ezek azt akarják, hogy mi eltűnjünk. Ez a fő oka annak, ami velem történik, és nem csak velem. Mind gondolkodtam, mi lehet az oka, és ez az egyetlen magyarázat.”

Az „egészséges nyugdíj” kifejezésen még elröhögi magát az ember, de a többi már nem olyan vicces. A szocdem vezér szerint „ezek” nem akarják, hogy a románok jól éljenek, ezért elhintik „a gyűlölet magvait”. De kik azok az „ezek”? Ezt a Nagyúr nem volt hajlandó elárulni. Hogyisne! Ha elmondja, hogy tudja, akkor „ezek” már nem is lesznek olyan félelmetesek, és nem lehet velük ijesztgetni a derék román népet.

De hogy a román nép nehogy véletlenül azt gondolja, hogy a levegőbe beszél, Dragnea vezér bizonyítékokat is belemondott az éterbe. Tessék:

Hirdetés

„A kampányban bemutattam egy nagyon egyszerű grafikont. Miért növekedett a gazdaság, ahányszor a PSD kormányzott? És miért csökkent a gazdaság, amikor ezek kormányoztak? Hogy elhinthessék a gyűlölet magvait. Mert ezek sose azzal jönnek, hogy azt akarjuk, éljetek jobban. Nem: szavazzatok ránk, hogy öljük meg amazokat. Ez volt a titkos jelszavuk. A korrupcióellenes harccal, az igazságüggyel, bármivel mással csak az volt a céljuk, hogy elrejtsék igazi szándékaikat, a tényt, hogy nem akarják, hogy a román nép jobban éljen.”

Most már minden világos, ugye? A Jó örök harca ez a Gonosz ellen. És mint mindig, tudjuk, ki a Jó. De nem tudjuk, ki a Gonosz. Ha esetleg valaki rájön, kérjük, írja meg kommentben. Hálás lesz neki az utókor.

Hirdetés