Botrány: elveszítheti ügyfelei egy részét a „szolgalelkű” CEC Bank

Tucatjával fordulnak el az ügyfelek az állami tulajdonban lévő pénzintézettől egy régi időket idéző szerződésbontás miatt.
Hirdetés

Történt, hogy a CEC Bankkal szerződésben álló Papaya Advertising reklámügynökség Facebook-oldalán hétfőn megjelent egy bejegyzés, melyben arról tájékoztatták a bukaresti cég klienseit, hogy alkalmazottjaik szabadnapot kaptak szerdára, hogy részt vehessenek az aznapi kormányellenes tüntetésen. Ezt követően a CEC Bank bejelentette, azonnali hatállyal felrúgja a szerződést a bukaresti reklámügynökséggel. Tíz év után, bárminemű magyarázat nélkül. 

Az első látásra olcsónak tűnő bosszú az internet népének sem tetszett: az állami tulajdonú CEC Bank Facebook-oldalát elárasztották a gyűlölködő, komcsizó kommentek, sokan bejelentették, kiveszik a pénzüket és más bankban nyitnak számlát.

„Szolgalelkűség, politikai alárendeltség, korrupció és inkompetencia – ez jellemzi ma a rendszerváltás előtti időkre emlékeztető állami bankot. Mától egy ügyféllel kevesebb, rám ne számítsatok többé” – írja az egyik kommentelő.

„Csúcsszuper menedzsment és PR, könyvet írhatnátok arról, hogyan kell több száz klienst elveszíteni egyetlen hét alatt” – jegyzik meg egy másik bejegyzésben. Olyan kommentelő is akadt, aki a kettévágott CEC-bankkártyájáról készült fotóval köszönt el az állami pénzintézettől. 

Hirdetés

 

 

Hirdetés