Kifütyülik egy stadionban, berág, majd felfüggeszti a Facebook-oldalát. Na, ki az?

Gigi Becali? Neeem! Ilie „Nasty” Năstase? Neeem! Gabriela Firea, Bukarest szocdem főpolgármestere!
Hirdetés

Szóval, az történt – be is számoltunk róla – hogy a hazatérő Roland Garros-i győzőt, Simona Halepet fogadó Gabriela Fireát (civilben Bukarest főpolgármestere) hétfőn délután lehurrogták, kifütyülték, fónikusan elnyomták a teniszezőnő tiszteletére szervezett örömünnepen, a bukaresti Nemzeti Arénában.

De Firea asszony nem olyan asszony, aki egy ilyen békát csak úgy lenyel. Szépen hazament, leült a számítógép elé, és írt egy dühös-csöpögős Facebook-bejegyzést, amelyben minden ott van: hogy ő és csapata mennyit dolgozott azért, hogy ez a csodás esemény létrejöhessen, hogy a csúnya sorosisták miként próbálták hamis hírekkel és rosszindulatú kommentekkel aláásni az ő emberfeletti munkáját, hogy a kiválóan szervezett és a jó románok közt pontos stratégia szerint elhelyezkedő, mérgezett nyelvű csoportok a gyűlölet és széthúzás fesztiváljává aljasították a magasztos eseményt, hogy a jelen levő gyermekeknek végig kellett nézniük a gyűlölet színjátékát, hogy bezzeg, ha nem ő nem szervezte volna meg a díszes fogadást és nem adta volna át Simona Halepnek a főváros kulcsait, akkor azért kapott volna a fejére, hogy milyen közömbös, de hála a Jóistennek, holnap ismét kisüt a nap, és egészségesek leszünk, és hiszünk Istenben, meg a megbocsátásban. Ja, és megint dolgozni fogunk.

És miután leírta mindazt, amit itt összefoglaltunk, ügyesen felfüggesztette a Facebook-oldalát. Nagyon alapos a gyanú, hogy a beérkező vitriolos kommentek végeérhetetlen láncolata miatt.

És íme, az ominózus bejegyzés, a Digi 24 jóvoltából:

Hirdetés