A Netflix szerint Elena Udrea hülyeségeket beszél

Legalábbis, amikor azt állítja, hogy az online filmterjesztő és –gyártó vállalat felkérte egy sorozat főszerepére.
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, Elena Udrea volt régiófejlesztési és turisztikai miniszter, teológiai egyetemi hallgató, Costa Rica-i menekült és gyanúsított arról beszélt egy interjúban, hogy márpedig ő fogja vezetni Romániát. Hogy mikor, azt pontosan nem tudja, de ez az eltökélt szándéka.

Addig is filmsztár lesz. A Netflix online filmterjesztő és –gyártó vállalat ugyanis felkérte Elenát, játssza el a róla szóló filmsorozat főszerepét. Sok-sok dollárért. Mert hogy az ő élete olyan izgalmas, hogy az már film.

Nos, egy nap is alig telt el a szép Costa Rica-i menekültsztár bejelentése óta, a gonosz Netflix máris előállt a lehangoló valósággal. A vállalat képviselői igen szűkszavúan ennyit közöltek a rajongók milliárdjaival: „Nincs tudomásunk semmilyen projektről Elena Udreával.”

Egy világ omolhatott össze a leendő filmsztárban. És filmes szakemberek tízezrei töprenghetnek azon, vajon miért esett kútba a grandiózus vállalkozás. Nem volt elég botrány Elena körül? Nem sikkasztott eleget? Nem volt elég explicit a viszonya Traian Băsescu elnökkel? Ki tudná megmondani. Egy dolog biztos, legalábbis egyelőre: nem izgulhatunk a szőke démonért a monitorok előtt. A tévéképernyők előtt azonban igen. A szép Elena kalandos igazságügyi tragikomédiája ugyanis még nem ért véget.

Hirdetés