Alig telt el pár óra, a mocskos szájú Ilie Năstasét ismét bevitte a rendőrség

Mi? Hogy egy részeg, bunkó ex-képviselőt és tábornokot csak úgy lekapcsol a zsernyák? Hála Istennek, igen. Oké, de kétszer egy nap? Igen!
Hirdetés

Amint arról beszámoltunk, pénteken hajnalban 4 óra 45 perckor a bukaresti rendőrség lekapcsolta Ilie Năstase volt teniszcsillagot és bunkó botrányhőst, ittas vezetés miatt, és mivel Nasty (Năstase igen találó angol beceneve, annyit tesz, mint aljas, gonosz, csúnya, komisz, piszkos, szemérmetlen, ami, valljuk be, illik is a 72 éves üdvöskére) a tőle megszokott módon bunkózótt, a rendőrök szépen megbilincselték és bevitték az őrsre.

Ahol még volt egy jó adag hiszti, tiltakozás, bűnügyi eljárás, aztán végül megszondáztatták a nagyembert, kimutatták, hogy részeg, bevonták a jogsiját, kapott egy 1000 lejes bírságot, oszt mehetett dolgára.

És Nasty ment is. De közben tett két dolgot. Az egyik a tőle megszokott hőbörgés: őt így még nem alázták meg. Hogy egy volt képviselőt és tábornokot nem lehet csak úgy megbilincselni és elvinni. Hogy őt a rendőrök (milicisták, ahogy Nasty mondta) a földhöz csapták, és hogy a bilincs megsebezte a csuklóit. (Ami akár igaz is lehet.) Hogy ő felhívta a belügyminiszter asszonyt, de nem vette fel neki a telefont. Hogy ő megy a kórházba, kér egy törvényszéki orvosi látleletet, aztán azzal elmegy az Európai Emberjogi Bírósághoz, kér 2 -3 – 5 millió euró kártérítést, és az egészet odaadja a szegény gyermekeknek.

A másik dolog, amit Nasty mester tett, az volt, hogy egy ponton felkapott egy mopedre és belevetette magát a bukaresti forgalomba. Ez már eleve gáz, ugyanis bevonták a jogsiját. De a hírek szerint átment a dupla vonalon és a piroson is. Nem csoda hát, hogy a rendőrség ismét megállította. És hiába hisztizett Nasty még egy sort (többek közt feltette a saját fejére az egyik rendőr sapkáját), a rend éber őrei visszavitte az őrsre. Ahol a cikk megírásának pillanatában éppen kihallgatják.

Hirdetés

Ez a videó pedig azután készült, hogy távozott onnan:

Hirdetés