Nem bánta meg tettét a fiatalkorú székelyföldi kannibál

Leírhatatlanul brutális bűncselekmény színhelye volt a háromszéki város. Vigyázat, felkavaró tartalom!
Hirdetés

Különösen kegyetlen gyilkosságról számolt be a Székelyhon portál. Egy 16 éves fiatalember olyan brutalitással ölt meg egy 21 éves hajléktalant Sepsiszentgyörgyön, hogy jelenleg a jilavai börtön elmegyógyász szakértői vizsgálják, beszámítható-e. Bevallása szerint a fiú ivott áldozata véréből és evett a húsából is.

Az ügyről Adrian Baciu, az esettel foglalkozó ügyész közölt brutális részleteket a portállal.

Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas részletek következnek!

„A gyanúsított a kihallgatás során nevetve dicsekedett a tettével, aprólékos részletességgel mondta el, hogy mit tett. A vallomása szerint az áldozattal egy közeli áruházban öt liter vodkát és tíz liter sört vásároltak, majd az alkoholt az utcán fogyasztották, ám mivel a csendőrök megbírságolták őket emiatt, behúzódtak a híd alá, és ott folytatták az ivást. Közben ragasztógőzt is szívtak. Összeszólalkoztak, ezt követően a fiú egy kővel szétverte az áldozat fejét, majd egy üvegdarabbal a torkát is elvágta. Azt mesélte, hogy a tenyeréből itta a vérét, majd kivágta a nyelvét és az állkapocscsontját. Az emberi maradványokat hazavitte, megmutatta a testvérének, majd előtte evett belőle”

– számolt be a székelyföldi portál. A rendőrök a gyanúsított lakásán megtalálták a véres állkapocsdarabokat.

Hirdetés

A fiatalember egyébként arra biztatta a vádhatóság képviselőit, hogy kóstolják meg ők is áldozata húsát, mert „olyan, mint a csirke”. Miután a tolmács rászólt, hogy ne nevessen, megfenyegette, hogy elveszi a rendőrök pisztolyát és főbe lövi. Azt mondta, nem bánt meg semmit, sőt ha alkalma lesz rá, újra megteszi – mondta az ügyész.

További részletek a sokkoló esetről a Székelyhon cikkében.
 

Hirdetés