Bemutat az időjárás az egész országban

Jön a hideg. Meg az eső. Meg a szél. Meg a hó.
Hirdetés

Az időjósok bejelentették: vége a Hawaii időjárásnak. Szombattól vasárnap reggelig narancs riasztást hirdettek, de hiába meleg szín a narancs, az országban kutya hideg lesz. A szél rondán fog fújni, különösen a hegyvidékeken, ahol elérheti a 65–80 km/h sebességet is. De bőven lesz eső, havas eső meg hó is, ahogy az ember a síkvidék felől a helyek irányába halad.

Vasárnap reggeltől már csak sárga riasztás lesz, vagyis nem fog annyit esni, hullni, viszont a szél továbbra is otrombán fúj, és nem csak a hegyvidékeken, hanem ahol éri. Tehát amellett hogy valóban hűvös lesz, a szél miatt még jobban fázunk majd, ha nem öltözünk fel rendesen.

Vasárnap estétől viszont megint begorombul az időjárás, és ennek megfelelően visszatér a narancs riasztás is. Lehet, hogy unalmas, de megint üvölt majd a szél, esik az eső, a hegyekben ismét havazni fog, sőt, helyenként hóviharok is kialakulnak. A hóréteg pedig nem fog elolvadni.

Nos, ilyen kilátásaink vannak. Úgy tűnik, a lenge ruhatárat végleg el lehet pakolni, mert valóban beköszönt a hideg idő.

Hirdetés