Így pulzált az ötödik PulzArt (FOTÓK)

Ötödszörre adott otthont Sepsiszentgyörgy a kortárs művészetek fesztiváljának.
Hirdetés
Nem csak mítosz, hogy Szentgyörgyön történnek nem mindennapi események, mondta Trabalka Cecília az előadását bemutató videónkban, és igaza volt. Ezekből a nem mindennapi pillanatokból szedtünk most csokorba egy párat. 
 
Amikor már minden művészetként értelmezhető dolog kiállítóterembe kerül, a PulzArt SMS-kiállítással nyit egy hídon. A Sepsiszentgyörgyöt kettőbe szelő Olt egyedüli hídján (mármint amin biztonságos a közlekedés) a beküldött magánjellegű üzeneteket lehetett elolvasni.
 
Kedves közönségünk, hamarosan kezdődik Hajdu Szabolcs Ernelláék Farkaséknál filmjének vetítése, kérjük a telefonkészülékeket kapcsolják ki.
 
A gyermekek sem maradtak ki a programokból. A parkban hangszerkészítő műhely és karmesterjáték fogadta a kicsiket.
 
Az elektronikus soul zenét Lulu hozta egyenesen Nagy-Britanniából. A színpad a színpad. Mármint a Tamási Áron Színház színpada.
 
A Könyvmolyok sem maradtak szellemi táplálék nélkül: a fesztivál pulzálásának nemhivatalos epicentrumában, a Tein teaházban találkozhattak Florin Iaruval.
 
Aki viszont a fotóművészetért rajong, megtekinthette Hajdú Tamás Áthallások című fotókiállítását.
 
Ismét fellépett a teaház előtti placcon a Tein teátrum társulat. Ezúttal a Tigrist játszották.
 
Esténként éjjelig tartó bulikra került sor. Itt éppen a szórakozásba belemerült Lulunak mutatja meg Sepsiszentgyörgy, hogyan tartják azokat felénk.
 
Fotók: Bede Kincső

Hirdetés