Sztriptíztáncosoknak nézte a maszkos rendőröket

A sztori elmenne egy sztriptízbárban is, de nem erről van szó.
Hirdetés

Adott volt egy virágzó vállalkozás. A Brassó megyei Kerpenyes faluban lakó hölgy és fia vadkendert termesztett a családi panzióban. A fiú mellesleg ötödéves orvostanhallgató a marosvásárhelyi orvosi egyetemen. Időnként megtért a szülői házba, feltankolt fűvel, aztán visszautazott Marosvásárhelyre, ahol terítette az anyagot.

Igen ám, de a brassói Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) sem ült tétlenül. Kiszimatolták a családi bűnszövetkezetet, és egy időben lecsaptak Marosvásárhelyen és Brassó megyében is, ráadásul pont március 8-án, azaz a Nők Nemzetközi Napján. A fiúnál – aki egyébként egy évfolyamtársával együtt dolgozott – egy kiló vadkendert és 56 extasy tablettát találtak.

A kerpenyesi helyszínen 120 gramm vadkender és egy 10 növényből álló ültetvény volt a zsákmány. A maszkos rendőrök behatoláskor az anyuka első pillanatban félreértette a helyzetet, ugyanis azt hitte, saját fiacskája lepte meg egy szép nőnapi ajándékkal, és álarcos chippendale-fiúk fognak előtte erotikus táncot lejteni.

Ám rövid úton kiderült, hogy a bilincs nem csak tartozék. Anya, fia és annak kollégája 30 napos előzetes letartóztatásba került.

Hirdetés