Meztelenül rohangászott a kolozsvári intézményvezető

Előbb az uszodában, majd a parkban.
Hirdetés

Meztelenül fürdött, majd az uszodai medence szélén járkált Emilian Roşca, a Kolozs megyei Munkaügyi Felügyelőség igazgatóhelyettese. Az incidens szombat délután történt a Iuliu Haţieganu park melletti fedett uszodában.

A létesítmény egyik alkalmazottja szerint a férfit nem zavarta, hogy mások (köztük gyerekek és nők) is vannak az uszodában, nyugodtan sétált meztelenül a medence szélén. Egy úszómester egy törölközőt adott neki, de a férfi furcsán viselkedett, majd agresszív lett. A személyzetnek valahogy sikerült az öltözőbe kísérnie a férfit, de az megvadult és kiszaladt a fedett uszodából.

A rendőrség az uszoda melletti parkban fogta el és bilincselte meg a férfit, miután az egyenruhások fél kilométeren át szaladtak utána a parkban.

Elfogása után a férfit a pszichiátriára szállították.

Emilian Roşca két nappal korábban is egy incidensbe keveredett. A férfi csütörtökön reggel bántalmazott egy nőt, miután behatolt a lakásába. A nő apja megkereste Roşcát a munkaügyi felügyelet székházában és egy gyűlést félbeszakítva hatalmas botrányt csapott.

Hirdetés