Sepsiszentgyörgy feldobja a labdát

Ezret dob fel, hogy bárki saját képére formálhassa. Kattintás után kiderül, hova gurulnak az egyénire pingált strandlabdák.
Hirdetés

A város identitásban akar nagyot dobni 2021-ig és 2021-ben: akkor kapja meg egy romániai város az Európa kulturális fővárosa címet. Szentgyörgy a többi székelyföldi várossal közösen pályázik, jelenleg saját közösségében népszerűsíti a szándékot – minél játékosabb és személyesebb módon. Merthogy hívószava az identitás, ezt – és nem egy trendi számítástechnikai céget – jelöli az i2021 projektnév.

Tusványoson az Élő Erdély Egyesület a házigazdája, amely a Wunderbarral közösen működteti a legkényelmesebb sátrat az általunk eddig teszteltek közül: hatalmas, kupolás építmény, amely remekül szellőzik, asztalok, padok és főleg puffzsákok pihentetik a kánikulától és buliktól megfáradt testünket, finommá kevert italok frissítik az előadásokon leamortizált agyunkat.
 
i2021
 
Minden adott egy jó kis relaxációs labdadekoráláshoz. A strandlabdákat a városimázs iroda biztosítja, az identitásukat a táborozók. A cél ezer labda egyénire pingálása itt és a turné további székelyföldi állomásain, majd ezeket legurítják egy domboldalon. 
 
A pingálók viszont annyira megszerették a műveiket, hogy azok, akik hazavinnék a sajátjukat, kifestenek egy másikat is, hogy jusson és maradjon a nagy gurításhoz is.
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
i2021
 
 
A közösségi támogatást már a Szent György Napokon elkezdték becsatornázni a kultfőváros projekt mögé azzal, hogy a hozd magaddal kedvenc személyes tárgyad felhívásra jelentkezőkről profi portréfotót készítettek, amelyeket feltöltöttek a Facebook-oldalukra a tárgyakhoz kapcsolódó történetekkel együtt.  
 
A személyességet intenzíven lehet megtapasztalni itt, Tusványoson is minden délután az egySzemélyes színházban. Öt színész improvizál nagyjából öt percig – mindig csak egyetlen nézőnek. Érdemes kipróbálni, garantált a hatás.

 

Hirdetés