Kirándultatják az Untoldon fesztiválozókat

Kulináris séta Kolozsváron, túrázás a Tordai-hasadékban, sóbánya, Segesvár, Gyulafehérvár várja azokat, akik unatkoznak a bulik között.
Hirdetés

A fesztiválprogram mellett az Untold utazási és kikapcsolódási lehetőségeket is biztosít azoknak, akik szeretnék felfedezni Kolozsvárt és környékét – tudatja a szervezők mai közleménye.

Az érdeklődők a klasszikus városnézés és a túrázás közül választhatnak. Kolozsvár, a Tordai-hasadék és a sóbánya, Gyulafehérvár, illetve Segesvár és Szászfehéregyháza várja az Erdélybe érkező fesztiválozókat. 

Kolozsvárból a történelmi központot, az Óvárt, a régi templomokat, múzeumokat és a botanikus kertet vette be a városnéző programba a sétákat, túrákat szervező utazási iroda. Mi több, egy kulináris sétán is végigviszik a turistákat. 

A fesztiválozók egyébként sem fogják megúszni, 

hogy megismerjék a várost, mert se a színpadokat nem egyetlen helyszínen állítják fel, se a szálláshelyeket nem tömörítik egyetlen helyszín köré. A szervezők a kolozsvári szálláshelyek teljes lefoglaltságára számítanak, ezért a hajnalnegyedi és a kőkerti (Hașdeu) bentlakásokban, illetve a hivatalos UNTOLD kempingben biztosítanak helyeket a fesztiválozók számára. 
 
A Györgyfalvi-negyedi Palocsay-kertben elhelyezett kemping 95 ezer négyzetméteren terül el, és 25.000 személy számára nyújt szálláslehetőséget. Úgy sátrak, mint lakókocsik befogadására alkalmas. A kempingbelépő négy napra összesen 49 lejbe kerül (+ Eventim.ro kezelési költségek) úgy a sátrazóknak, mint a lakókocsival érkezőknek. Jegyeket a kempingbe és a bentlakáshelyekre július 10-ig lehet vásárolni. 

Az Untold Fesztivált 

július 30. és augusztus 2. között szervezik Kolozsváron, és olyan népszerű előadókat hoz Romániába, mint a jelen legmenőbb electro-dance-music képviselői: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA és DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. 
 
A kolozsvári fesztivál színpadjain több mint 150 hazai, magyarországi és nemzetközi együttes és DJ lép fel, közöttük WU-TANG CLAN, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.
 
Az UNTOLD Fesztivál a Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa programsorozatának legnagyobb szórakoztató rendezvénye, melyet a Share Föderáció szervez a Student Plus szervezettel partnerségben.

Hirdetés