Szörnyes plakát és új fellépők az Untold fesztiválon

Elmondhatatlan, mekkora sztárok jönnek Kolozsvárra szórakoztatni a transzba esett éjszakai szörnyet.
Hirdetés

Új fellépőket jelentettek be ma a Kolozsvár Európa Ifjúsági Fővárosa nyári csúcsrendezvényére. A már ismert sztárok mellett (előtt, után) Fedde Le Grand, Andy C, Dj Premier, Pendulum, Akua Naru, Bondax, Foreign Beggars, P Money, Wilkinson, Crazy P, Jeru The Damaja, Onra, Nightmares on Wax lép fel, akárcsak a hazai Subcarpați és Șuie Paparude.

Az Untold Fesztivál négy nap és négy éjszaka tart majd július 30. és augusztus 2. között, a több mint 150 fellépőhöz legalább 30 ezer résztvevőt remélnek a szervezők.
 
A szilveszterkor Boc polgármester felénekelte Avicii és a szintén akkor bejelentett David Guetta mellett Tinie Tempah, Fatman Scoop, Cazzette, Third Party, John Newman és Patrice is Kolozsvárra jön.
 
A fesztivál tíz színpadon zajlik majd: két színpad lesz a River nevű zónában, a Szamos-partnak a Kolozsvár Aréna és a Sportcsarnok közötti részén, The Forrestnek hívják majd a sétatéri parkban kialakítandó nyugizónát, a főtéri óriásszínpadon lesznek majd az ingyenes koncertek, és medence mellett is lehet majd pihizni a The Pool zónában.
 
A négynapos bérlet most 277 lejbe kerül, többek között a KMDSZ Petőfi utcai irodájában is meg lehet vásárolni. Január végéig már több mint 15 ezer bérlet kelt el.
 
 

Hirdetés